Vrijwilligers gezocht!!!

Momenteel hebben wij diverse vacatures op de kinderboerderij bij NME Culemborg. 

Lees hieronder voor welke vrijwilligersfuncties wij mensen zoeken en reageer als je interesse hebt. We horen graag van je! Neem contact op met Charlotte Henning charlottehenning@hotmail.com of 0651363561

Vacature #1: Organisatietalent Heuvelactiviteiten (projectgroeplid)

Projectgroep de Heuvel zoekt versterking! Kom je ons helpen bij het organiseren van educatieve activiteiten voor kinderen die gaan over natuur, milieu en de Wereld om ons heen? Beschik je over organisatietalent, heb je affiniteit met kinderen, natuur of onderwijs, dan zijn we op zoek naar jou!

Een projectgroep, die bestaat uit (vrijwillige) organisatietalenten, de beheerder van de kinderboerderij en de adviseur natuur- en milieueducatie van de Gemeente Culemborg zorgen ieder jaar weer voor een goed gevuld programma.

Je hebt een actieve inbreng bij de voorbereiding van de Heuvelactiviteiten op zondag (ongeveer 5x per jaar). Met het projectteam bedenk je de thema's voor die zondagen. Je bent minimaal één keer per jaar projectleider van een Heuvelactiviteit samen met een ander teamlid. Dit betekent dat je samen de verantwoordelijkheid hebt voor het organiseren van thematische activiteiten voor de leeftijdsgroep 2 - 10 jaar voor een zondagmiddag. Op de dag zelf kan je kunt rekenen op de ondersteuning van een enthousiaste ploeg vrijwilligers. Die je in kan zetten om de activiteiten die je hebt bedacht te begeleiden. We vergaderen 6 keer per jaar anderhalf uur op een doordeweekse avond op Kinderboerderij de Heuvel.

Vacature #2: Activiteitenvrijwilliger De Heuvel

Als activiteitenbegeleider help je mee in de uitvoering tijdens de zondagmiddag activiteiten op kinderboerderij De Heuvel. Er zijn ongeveer tien activiteiten per jaar (NME en kinderboerderij activiteiten bij elkaar). Je helpt op zondagmiddagen van 12.30 tot 17.30 uur met de uitvoering van de activiteiten. Je kunt zelf aangeven bij welke activiteiten je dat jaar wilt helpen.

Om het huidige hoge niveau van de activiteiten te kunnen handhaven, hebben we versterking nodig van onze huidige vrijwilligersploeg. Meer mensen geeft meer mogelijkheden voor het organiseren van activiteiten.