Versterking van de projectgroep gezocht

NME Culemborg werkt met een grote groep vrijwilligers om haar werk goed te kunnen uitvoeren. Door vertrek van drie van onze projectgroepvrijwilligers is er een acuut knelpunt ontstaan voor de continuering van onze activiteiten voor 2018. Wij zijn daarom met spoed op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Voor de projectgroep zoeken wij vier nieuwe organisatietalenten. Daarnaast zijn wij op zoek naar nieuwe activiteitenvrijwilligers voor de uitvoering.

Vacature projectgroep De Heuvel
Projectgroep de Heuvel zoekt versterking! Kom je ons helpen bij het organiseren van activiteiten? Beschik je over organisatietalent, heb je affiniteit met kinderen, natuur of onderwijs, dan zijn we op zoek naar jou!

Zonder de hulp van alle vrijwilligers zou het niet mogelijk zijn om de Heuvelactiviteiten te organiseren. Een projectgroep, die bestaat uit (vrijwillige) organisatietalenten, de beheerder van de kinderboerderij en de adviseur natuur- en milieueducatie van de Gemeente Culemborg zorgen ieder jaar weer voor een goed gevuld programma. We zoeken voor deze projectgroep versterking. Je hebt een actieve inbreng bij de voorbereiding van de Heuvelactiviteiten en je bent zelf minimaal één keer per jaar projectleider van een Heuvelactiviteit, waarbij je kunt rekenen op de ondersteuning van een enthousiaste ploeg vrijwilligers. Daarnaast lever je een bijdrage bij het samenstellen van het jaarprogramma. We vergaderen 6 keer per jaar anderhalf uur op een doordeweekse avond bij Kinderboerderij de Heuvel.

Vacature activiteitenvrijwilliger De Heuvel
Als activiteitenbegeleider help je mee in de uitvoering tijdens de zondagmiddagactiviteiten op kinderboerderij De Heuvel. Er zijn tien activiteiten per jaar. Je helpt op zondagmiddagen van 12.30 tot 17.30 uur met de uitvoering van de activiteiten. Je kunt zelf aangeven bij welke activiteiten je wilt helpen. Om het huidige hoge niveau van de activiteiten te kunnen handhaven, hebben we versterking nodig van onze huidige vrijwilligersploeg.

Heb je interesse, neem dan contact op met Pauline Hoevenaars, coördinator heuvelactiviteiten. Dit kan per e-mail: p.hoevenaars@culemborg.nl of telefonisch: 06 46362754.