Vacatures NME Culemborg

NME Culemborg werkt met een grote groep vrijwilligers om haar werk goed te kunnen uitvoeren. Er is momenteel een vacature in de projectgroep Heuvelactiviteiten, bij de groep activiteitenvrijwilligers en bij de natuurtuinploeg. Lees hieronder alle informatie over deze vacatures.

Vacature projectgroep De Heuvel

Projectgroep de Heuvel zoekt versterking! Kom je ons helpen bij het organiseren van activiteiten? Beschik je over organisatietalent, heb je affiniteit met kinderen, natuur of onderwijs, dan zijn we op zoek naar jou!

Zonder de hulp van alle vrijwilligers zou het niet mogelijk zijn om de Heuvelactiviteiten te organiseren. Een projectgroep, die bestaat uit (vrijwillige) organisatietalenten, de beheerder van de kinderboerderij en de adviseur natuur- en milieueducatie van de Gemeente Culemborg zorgen ieder jaar weer voor een goed gevuld programma. We zoeken voor deze projectgroep versterking. Je hebt een actieve inbreng bij de voorbereiding van de Heuvelactiviteiten en je bent zelf minimaal één keer per jaar projectleider van een Heuvelactiviteit, waarbij je kunt rekenen op de ondersteuning van een enthousiaste ploeg vrijwilligers. Daarnaast lever je een bijdrage bij het samenstellen van het jaarprogramma. We vergaderen 6 keer per jaar anderhalf uur op een doordeweekse avond bij Kinderboerderij de Heuvel.

Vacature activiteitenvrijwilliger De Heuvel
Als activiteitenbegeleider help je mee in de uitvoering tijdens de zondagmiddagactiviteiten op kinderboerderij De Heuvel. Er zijn tien activiteiten per jaar. Je helpt op zondagmiddagen van 12.30 tot 17.30 uur met de uitvoering van de activiteiten. Je kunt zelf aangeven bij welke activiteiten je wilt helpen. Om het huidige hoge niveau van de activiteiten te kunnen handhaven, hebben we versterking nodig van onze huidige vrijwilligersploeg.

Vacature vrijwilliger natuurtuin De Heuvel
Heb jij groene vingers en wil jij helpen met het onderhouden van de natuurtuin op kinderboerderij De Heuvel? Neem dan contact met ons op. De huidige vrijwilligerspool is naarstig op zoek naar versterking. Werkzaamheden en tijden zijn in nader overleg te bepalen.

Ben je geïnteresseerd in één van deze vacatures, neem dan contact op met Pauline Hoevenaars via  p.hoevenaars@culemborg.nl of telefonisch: 06 46362754 (di-do)