Nog enkele spelers levende kerststal kinderboerderij gezocht

De organisatoren van de levende kerststal op de kinderboerderij zijn nog op zoek naar diverse spelers. Op 24 december zal er weer als vanouds een levende kerststal te bewonderen zijn op de kinderboerderij. We zijn nog op zoek naar een aantal figuranten die deze kerststal vorm gaan geven.

Al jaren wordt er op kinderboerderij De Heuvel op kerstavond, 24 december, een levende kerststal georganiseerd. Ieder jaar trekt deze sfeervolle activiteit zeer veel bezoekers. Vorig jaar is er door ziekte voor gekozen om voor één keer een statische kerststal neer te zetten met poppen in plaats van echte mensen. Dit jaar wil de organisatie echter weer een echte levende kerststal organiseren.

De baby die in deze kerststal gaat figureren als Jezus is inmiddels geboren en bereidt zich voor op zijn rol. Ook een Maria heeft zich reeds aangediend. We zijn nog op zoek naar figuranten voor de volgende rollen: Josef, engel, herder of één van de drie wijzen.

De schaapskooi wordt omgetoverd tot een sfeervolle kerststal waar Josef, Maria, het kindje Jezus, aangevuld met levende dieren zoals schapen en de ezel en opgeluisterd door een kinderkoor een mooi tafereel vormen. Verder zullen er herders met schapen zijn en de drie wijzen zijn ook onderweg naar de stal. Het kerstverhaal wordt voorgelezen en op diverse plekken is er kerstmuziek te horen. In de deel kunnen de kinderen onder het genot van een beker warme chocolademelk meezingen met de kerstliedjes die gespeeld worden.

Heeft u interesse om deel te nemen, geeft u zich dan zo snel mogelijk op via: p.hoevenaars@culemborg.nl.

De kerststal wordt gehouden op 24 december van 17.00 tot 19.30 uur op Kinderboerderij De Heuvel, Weithusen 63.