Baby gezocht voor levende kerststal kinderboerderij

Op 24 december zal er weer als vanouds een levende kerststal te bewonderen zijn op de kinderboerderij. Voor deze kerststal zijn we nog op zoek naar een kindje Jezus.

Al jaren wordt er op kinderboerderij De Heuvel op kerstavond, 24 december, een levende kerststal georganiseerd. Deze sfeervolle activiteit trekt jaarlijks zeer veel bezoekers. Ieder jaar figureert er een echte baby als het kindje Jezus. De organisatoren zijn momenteel op zoek naar een baby van zo’n twee à drie maanden oud (op 24 december),  die het kindje Jezus ‘speelt’.

De schaapskooi wordt omgetoverd in een sfeervolle kerststal waar Josef, Maria, het kindje Jezus, aangevuld met levende dieren zoals schapen en de ezel en opgeluisterd door een kinderkoor een mooi tafereel vormen. Verder zullen er herders met schapen zijn en de drie wijzen die onderweg zijn naar de stal. Het kerstverhaal wordt voorgelezen en op diverse plekken is er kerstmuziek te horen. In de deel kunnen de kinderen onder het genot van een beker warme chocolademelk meezingen met de kerstliedjes die gespeeld worden.

Heeft u een baby die in zijn/haar prille leven mag figureren als kindje Jezus, geeft u zich dan zo snel mogelijk op via: w.broekhuizen@culemborg.nl

De kerststal wordt gehouden op 24 december van 17.00 tot 19.30 uur op Kinderboerderij De Heuvel, Weithusen 63.